Vleugels uitslaan... in 2012

Op 3 januari 2012

Beste Hoeilander,

Het jaar 2011 zit er op, de tijd vliegt!

Er is bij N-VA Hoeilaart het afgelopen jaar heel wat gebeurd. Na de Nieuwjaarsreceptie en de bestuursverkiezingen zijn we onmiddellijk gestart met een studiedag waarop we, in overleg met onze leden, onze toekomst hebben besproken. De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan, weet u wel. Ook hebben we dit jaar heel wat werk gestoken in ons voorstel betreffende de heraanleg van het Gemeenteplein. De laatste weken en maanden probeerden we onze verontwaardiging te uiten aangaande de verstedelijkingsdrang van ons gemeentebestuur. Open ruimten worden massaal volgebouwd, zonder verder na te denken over de catastrofale gevolgen: mobiliteits-problemen, overvolle crèches en scholen,  verfransing,...

Een lange termijnvisie op maat van onze gemeente dringt zich op! Maar daarvoor zal u op ons moeten rekenen, en niet op het de huidige Open VLD/PW-meerderheid, da’s na vijf jaar nu wel duidelijk.

Er staat ons een druk politiek jaar te wachten. Nog enkele maanden en de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012 staan op het programma. Het wordt dus stilaan tijd om de handen uit de mouwen te steken: programma’s schrijven en verfijnen, folders ronddragen, affi ches plakken, mensen bezoeken en... u overtuigen!

We willen u aan onze zijde, we willen uw vertrouwen. Tijdens onze Nieuwjaarsreceptie komt u er meer over te weten. We nodigen u van harte uit op donderdagavond 26 januari in het Lindenhof. Gastspreker is Huub Broers, N-VA-senator en Burgemeester van Voeren.

In naam van heel het N-VA-bestuur wens ik u een fijne Kerst, en een goed en vooral gezond 2012.

Tot binnenkort,

Michel Joly

Afdelingsvoorzitter

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is